Op adem komen met het comfort van thuis

en de verwennerij van onze b&b

Auberge A gen Kirk

Over ons

Een karakteristiek pand tegenover de kerk van Vijlen

 

Auberge A gen Kirk staat al ruim honderd jaar recht tegenover de kerk in Vijlen. Elke buurtbewoner, wandelaar met of zonder hond en fietser werd altijd gastvrij ontvangen en dat blijft zo. De vier B&B-kamers in het bijgebouw zijn flink opgeknapt, van alle gemakken voorzien en het hele jaar te boeken. In het hoofdgebouw is een gezellige tweepersoons studio gecreëerd met een ruime keuken, knusse zithoek en een eigen terras.

 

 

 

Vaak zeiden we tegen elkaar dat we van het bakken en mensen ontvangen ons werk moesten maken (moeder), of in ieder geval onze bijbaan (dochter). We hebben ook nog iemand gevonden die ons team kan versterken: broer en zoon, Pepijn. Nu is het zover! We hebben er heel veel zin in en heten u van harte welkom in onze auberge.

Anna, Pepijn en Lianne

B&B

 

Wat A gen Kirk zo bijzonder maakt, is de persoonlijke gastvrijheid van een B&B gecombineerd met de service van een hotel. Onze B&B is het hele jaar geopend en wij staan altijd klaar om vragen te beantwoorden, op locatie of mobiel. Er kan koffie en thee naar wens aangevuld worden, er wordt rekening gehouden met allergieën en diëten en er kunnen arrangementen geboekt worden, zoals de ‘bierproeverij’ of een ‘zoet begin’, zodat onze gasten bij aankomst meteen kunnen genieten.

De vier tweepersoons kamers zijn licht en ruimtelijk ingedeeld en van alle gemakken voorzien. Onze studio is net klaar en heeft een zithoek en een keuken. Alle kamers hebben een eigen balkon of terras en we hebben een heerlijke binnentuin waar al onze gasten kunnen vertoeven. Medio 2024 komen er nog twee appartementen voor vier personen bij en dan zit de verbouwing er eindelijk op! Volg onze vorderingen op Facebook of Instagram.

Brunchcafé

Elke ochtend serveren wij ons uitgebreide ontbijt aan tafel. U hoeft niet met uw kopje in de rij bij het buffet, maar wordt op uw wenken bediend. Na een lange wandeling of fietstocht kunt u ook nog even bijkomen bij ons op het terras of u laat door ons wat lekkers in uw koelkastje zetten. Check onze tijden bij ‘openingstijden’ hierboven, op Google of Facebook.

Tot snel!

 

Sfeerbeelden